Urheilufysioterapia

Tarjoamme apua aktiivisesti liikkuvan nuoren/kilpaurheilijan menestymiseen urheilussa. Urheilevalla lapsella tai nuorella saattaa olla vaikeuksia tietyillä osa-alueilla lajissaan, joihin urheilija voi tarvita yksilöllistä valmennusta/fysioterapiaa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Ongelmia saattaa olla esimerkiksi liikkuvuuden alueella, lapsella voi olla lihasepätasapainoa jne. Nämä voivat aiheuttaa erilaisia kiputiloja. Yleensä vääränlainen ja toistuva kuormitus vain lisää ongelmia, jotka korostuvat harjoittelussa. Fysioterapiassa selvitämme mistä vääränlainen kuormitus johtuu ja korjaamme asiat fysioterapeuttisin keinoin. Mitä nuorempana asioihin pääsee vaikuttamaan, sitä paremmat tulokset saamme aikaan. Mikäli koet että tämä koskee sinua tai lastasi, niin ota yhteyttä.

Tarjoamme laadukasta ja kokonaisvaltaista urheiluvamman tai leikkauksen jälkeistä fysioterapiaa. Otamme huomioon urheilijan lajikohtaiset vaatimukset fysioterapiassa ja huomioimme asiakkaan ongelmat kokonaisvaltaisesti ja hyödynnämme fysioterapiassa lapsen motorisen kehityksen herkkyyskaudet. Urheilufysioterapia soveltuu lapsellesi mikäli hänellä on lajitekniikoissa ongelmia tai urheilusuorituksissa ei tapahdu kehittymistä.

 

Suosittelemme lukemaan blogiamme, jossa käsittelemme lasten hyvinvointiin liittyviä asioita. Pääset lukemaan blogiamme tästä.